top of page

ONZE BELOFTE, OVERAL, ALTIJD, VOOR WAT DAN OOK

 

Onze beloftes aan u hebben geen houdbaarheidsdatum. Als u zich aansluit bij het You+Nissan programma, en eerlijk en open benaderd wilt worden, dan zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we. Wij zijn bereikbaar via 0800 023 15 13.

 

Bij Nissan zien wij graag dat u zich als klant thuis voelt. Daarom doen wij u een aantal beloften én bieden wij diverse services waar u altijd op kunt rekenen. Als kernwaarden van ons mooie merk, behorend bij uw nieuwe auto. U leest er meer over in het Nissan Klantbelofte boekje. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel plezierige kilometers.

 

NISSAN KLANTBELOFTE

 

GRATIS VERVANGEND VERVOER

Wij beloven dat u de weg op kunt terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren boekt, zorgen we voor een gratis vervangende auto of alternatief vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

 

DE BESTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

 

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

 

GRATIS E-CHECK

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Al onze prijzen zijn inzichtelijk.

 

KLANTTEVREDENHEID

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Daarom ontvangt u na elk werkplaatsbezoek een online enquête, waarin u uw mate van tevredenheid over de gang van zaken kunt aangeven. Wij streven naar ultieme kwaliteit en beleving en werken permanent aan verbetering van onze dienstverlening. Wij zijn vertrouwd met het allerhoogste niveau en daarom is alleen uw 10’ goed genoeg voor ons.

 

YOU+NISSAN

You+Nissan is dé online plek waar u als Nissaneigenaar profiteert van speciale aanbiedingen, unieke kortingen en persoonlijke service op maat. Ook kunt u op dit persoonlijke klantenplatform rechtstreeks een werkplaatsafspraak maken. Deelnemen is zeer eenvoudig: ga naar Nissan – You+Nissan en maak direct uw account aan.

 

NISSAN YOU+

 

Bereikbaar via: Bel 0800 023 15 13

 

Meer informatie? Wilt u meer informatie over de Nissan Klantbelofte? Neem contact met ons op.

bottom of page