top of page

Professionele en betrouwbare APK

Onze deskundige monteurs en geavanceerde faciliteiten staan klaar om uw auto grondig te inspecteren en te certificeren volgens de hoogste normen. Wij begrijpen het belang van een geldige APK voor uw veiligheid en gemoedsrust, en we streven ernaar om het keuringsproces zo soepel mogelijk te maken, zodat u snel weer onderweg kunt.

RDW erkend

APK Keuring bij Crutzen Auto's

Klaar voor een stressvrije APK-ervaring? Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat uw auto veilig en wettelijk de weg op kan. Maak nu direct een afspraak.

APK Keuring Crutzen Auto's

Over de APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De keuringsplicht en de regelgeving staat in de Wegenverkeerswet 1994.

Bij Crutzen Auto's zorgen we ervoor dat uw voertuig aan alle wettelijke eisen voldoet. Wij stellen klanttevredenheid en veiligheid voorop. Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw APK-keuring in. We zijn er om u en uw auto de beste service te bieden.

APK Keuring Limburg
 • Is de Nissan Qashqai een goede auto?
  De Nissan Qashqai staat bekend om zijn betrouwbare prestaties en veelzijdigheid, wat het tot een populaire keuze maakt onder autoliefhebbers. Maak een afspraak en ontdek meer over de eigenschappen die de Qashqai tot een geweldige auto maken.
 • Is de Nissan Qashqai een SUV?
  Ja, de Nissan Qashqai is een compacte SUV die uitblinkt in stijl, comfort en functionaliteit.
 • Is de Nissan Qashqai een 4x4?
  Vanaf 2023 zijn de nieuwe Nissan Qashqai modellen niet meer beschikbaar als 4x4. Oudere modellen hebben wel nog zowel voor- als vierwielaandrijvingsopties, waardoor het geschikt is voor verschillende rijomstandigheden. Maak een afspraak om te ontdekken of wij een tweedehands 4x4-versie in onze showroom hebben.
 • Is de Nissan Qashqai automatisch?
  De Nissan Qashqai is verkrijgbaar met automatische transmissieopties voor extra rijgemak. Maak een afspraak en we vertellen u graag over de beschikbare transmissiemogelijkheden.
 • Is de Nissan Qashqai een hybride?
  De Nissan Qashqai is beschikbaar als mild hybride model, wat zorgt voor een efficiënter brandstofverbruik en lagere emissies.
 • Is de Nissan Qashqai geschikt als caravantrekker?
  De Nissan Qashqai biedt voldoende trekkracht en stabiliteit, waardoor het een goede keuze is voor wie een caravan wil trekken.
 • Nissan Qashqai bijtelling en fiscale voordelen
  Maak een afspraak en ontdek de bijtellingstarieven en eventuele fiscale voordelen die beschikbaar zijn bij een Nissan Qashqai.
 • Nissan Qashqai met geavanceerde navigatie
  De Nissan Qashqai is uitgerust met geavanceerde navigatiesystemen om u te helpen uw bestemming te bereiken.
 • Nissan Qashqai zonder stekker: brandstofopties
  De Nissan Qashai met e-POWER maakt gebruik van een unieke, geëlektrificeerde technologie. Het is een combinatie van een benzinemotor, die de batterij oplaadt, en een elektrische motor die de wielen aandrijft. Hiermee kunt u rijden zonder opladen tussendoor en zonder stekker. Maak een afspraak en ontdek zelf de beschikbare brandstofopties voor de Nissan Qashqai, inclusief benzine- en dieselmodellen zonder stekker.
 • Hoe navigatie Nissan Qashqai updaten?
  Dit hangt af van het type Nissan Qashqai. De meest recente modellen hebben Android Auto of Apple CarPlay en worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. Andere modellen hebben het Connect-systeem, waarbij de updates via een sd-kaartje verlopen. Nissan heeft een eigen website waar u zelf kunt controleren of uw model auto nog kaartupdates heeft. De kosten hiervan liggen meestal tussen de 120 en 229 euro. Weet u niet welk systeem u heeft? Wij helpen u graag hoe u de navigatiekaarten van uw Nissan Qashqai kunt bijwerken voor nauwkeurige en up-to-date routebegeleiding.
 • Welke olie voor Nissan Qashqai benzine?
  Dit hangt af van welk type Qashqai u heeft, maar ook van welk bouwjaar en welke motor. Neem contact met ons op en wij leggen u graag uit welk type motorolie geschikt is voor uw Nissan Qashqai met een benzinemotor.
 • Optimale bandenspanning voor de Nissan Qashqai
  De correcte bandenspanning voor uw auto is vaak vermeld in het instructieboekje van uw voertuig. Vaak vindt u deze informatie ook op stickers die zijn geplaatst op de deurpost, aan de binnenzijde van de zonneklep, of aan de binnenkant van het brandstofklepje. Het is belangrijk om de aanbevolen bandenspanning te volgen om ervoor te zorgen dat uw auto optimaal presteert en veilig op de weg blijft. Weet u het niet zeker? Neem contact op met ons en we vertellen u graag de aanbevolen bandenspanning voor een soepele en efficiënte rijervaring met uw Nissan Qashqai.
 • Nissan Qashqai e-Power: Efficiënt en milieuvriendelijk
  De Nissan Qashai e-POWER maakt gebruik van een unieke technologie. Het is een combinatie van een benzinemotor, die de batterij oplaadt, en een elektrische motor die de wielen aandrijft. Hiermee kunt u rijden zonder opladen tussendoor en zonder stekker. Maak een afspraak en ervaar zelf de voordelen van het e-Power-model van de Nissan Qashqai en hoe het bijdraagt aan een milieuvriendelijke rijervaring.
 • Nissan Qashqai gewicht en prestaties
  De nieuwe Nissan Qashqai kent een variatie in gewicht, waarbij de lichtste versie begint bij 1.405 kilogram. Voor de zwaarste uitvoering van de Qashqai bedraagt het leeggewicht 1.687 kilogram. De Nissan Qashqai heeft motoren met vermogens die variëren van 140 tot 190 pk en het hoogste draaimoment ligt tussen de 250 en 270 Nm. Maak een afspraak en ontdek hoe het gewicht van de Nissan Qashqai invloed heeft op zijn prestaties en brandstofefficiëntie.
 • Het comfortabele interieur van de Nissan Qashqai
  Dit Nissan Qashqai biedt u een elegant interieur dat de flexibiliteit van een crossover combineert met een hoogwaardige ervaring die al uw verwachtingen overtreft. De Nissan Qashqai is de perfecte combinatie voor u. Verken het ruime en comfortabele interieur van de Nissan Qashqai en ontdek de beschikbare functies in onze showroom.
 • Nissan Qashqai kofferruimte: Ruimte voor al uw bagage
  Er is voldoende ruimte voor alles en iedereen. Met onverwachte luxe en innovatieve manieren om je spullen te vervoeren, is de Qashqai echt van topklasse. Bekijk zelf de kofferruimte van de Nissan Qashqai in onze showroom en ontdek hoeveel bagage u kunt meenemen.
 • De nieuwste Nissan Qashqai 2023: Wat is er nieuw?
  Wij leggen u graag uit wat de nieuwste updates en functies van de Nissan Qashqai 2023 zijn, en hoe deze zich onderscheiden van eerdere modellen.
 • Nissan Qashqai automaat: Comfortabele rijervaring
  Maak een proefrit en ervaar zelf het comfort van de automatische transmissieopties van de Nissan Qashqai en hoe ze bijdragen aan een comfortabele rijervaring.
 • Nissan Qashqai 2022: Kenmerken en specificaties
  Wij leggen u graag uit wat de kenmerken en specificaties van de Nissan Qashqai 2022 zijn en waarom het een populaire keuze is.
 • Nissan Qashqai hybride: Efficiëntie ontmoet prestaties
  Neem contact met ons op om eventueel zelf de mild hybride variant van de Nissan Qashqai in onze showroom te ontdekken. Ervaar zelf hoe deze auto het brandstofverbruik vermindert en tegelijkertijd indrukwekkende prestaties levert.
bottom of page